Midsommar och supersöndag

Midsommarafton den 24/6
Efter ett par inställda år kan vi äntligen fira midsommar på riktigt! Det kommer finnas traktorer och lövade vagnar, lotterier, fika, korv och såklart en majestätisk stång som skall resas. Varmt välkomna på en härlig eftermiddag i Kråkberg.

14.00-15.00 Traktoråkning i lövade kärror
14.00-16.00 Servering och kiosken öppen
14.15-15.00 Resning av majstången
15.00-15.30 Dans kring stången

Välkomna till byn vid Orsasjöns strand

Supersöndag med byaloppis och tipspromenad
På söndagen efter midsommar den 26/6 kl 10-13 så kombinerar vi säsongspremiären av tipspromenaderna med en byaloppis! Det kommer finnas frågor och loppisbord runt om i gårdarna i byn. Mer info och kartor kommer senare i våra kanaler.
Vill du deltaga som säljare i byaloppisen så är kostnaden 100 kr och detta går oavkortat till byns ungdomsverksamhet. Anmälan och betalning senast torsdag 23/6. Kontakta loppis@krakberg.se för anmälan och mer info.

0
    0
    Din varukorg
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken