Kallelse årsmöte samfällighetsföreningen

Kallar dig som delägare i Kråkbergs bys samfällighetsförening

Kråkberg S:8 till ordinarie stämma i Kråkbergs Bystuga Tisdag 15 juni 2021 kl. 18.30

Ärenden enligt stadgar

Med anledning av rådande pandemi har årsmötet förskjutits även i år, det finns vissa lättnader aviserade från myndighet som ev. kan ske från 1 juni, dock är dessa inte helt klart att så kommer ske. Vi har ändock ett krav att årsmöten ska genomföras, dock något försenat enligt stadgar!

Regeringen har även skapat en tillfällig lag, där en person kan vara fullmaktstagare för flera personer, detta för att nedbringa antal personer på plats.

Vi planerar för vår bys samfällighet att vi genomför vårt årsmöte i bystugans stora sal, och med erfarenhet från tidigare årsmöten, så ska vi då kunna sitta utspridda med betryggande avstånd, så vi väl följer myndigheternas rekommendationer.

Välkomna

Styrelsen för Kråkbergs Bys Samfällighetsförening

0
    0
    Din varukorg
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken