Info från Mora Kommun om Kråkberg 67:8

Detaljplan för Kråkberg 67:8 m.fl. antogs av Kommunfullmäktige den 21 juni 2010 § 72. Kommunfullmäktiges beslut överklagades till Mark- och miljödomstolen som avslog överklagandena. Mark- och miljödomstol-ens beslut 31 maj 2012 överklagades även det till Mark- och miljööverdomstolen som meddelade att prövningstillsånd ej ges. Därmed står Miljö- och miljödomstolens beslut fast. Detaljplanen vann därmed lagakraft den 31 augusti 2012.

Planområdet är obebyggt och gränsar till bebyggt bostadsområde. Planen möjliggör byggandet av bostäder.

Läs mer på: http://www.mora.se/Bygga-bo/planering/aktuell-planering/Krakberg-678-mfl/

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

0
    0
    Din varukorg
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken